Petite Et Cherie

Elsan Ekopaja

Yhteystiedot

LÄPINÄKYVYYS JA TURVALLISUUS

Kehitämme tuotteet itse alusta alkaen. Tärkeimpinä kriteereinä on julmuusvapaat raaka-aineet, joten jätimme hyvin helpot ja edulliset saippua-öljyt eli palmuöljyn ja eläimen ihran heti alussa pois. Joitakin ulkomaisia raaka-aineita joudumme väkisin käyttämään ,jotta saippuasta saadaan kova ja kestävä, pelkillä pehmeillä öljyillä se ei onnistu.

Kaikki kosmetiikka-tuotteemme on turvallisuusarvioitu Euroopan kosmetiikkalainsäädännön mukaan sekä syötetty eurooppalaiseen CNPN- tietokantaan.

Tuemme kotimaista maataloutta hankkimalla osan raaka-aineista kotimaisilta tuottajilta. Porttikustan luomutila Pertunmaalla tekee meidän kanssamme mahtavaa yhteistyötä. Saamme heiltä vuohenmaitoa ja luomurypsiöljyä saippuamme raaka-aineiksi ja hoitovillaa myyntiin.

Suomen kasviöljyt oy taas toimittaa meille superhienoa Camelina-öljyä joka toimii hienosti niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Kasvatamme itse osan saippuamme raaka-aineista. Pihallamme on lavankauluspuutarha ja kasvihuone .Kesäisin laatikoissa kasvaa kehäkukkaa, jonka kukkia poimimme kesän läpi saunan lauteille kuivumaan. Osassa laatikoita kasvatamme porkkanaa, joka keitetään, soseutetaan ja pakastetaan Porkkana-kaura kasvosaippuaa varten. Myös keitinvesi käytetään.

Liv InteriorLe SpiceHanded ByElsan EkopajaUpcycle with JingVaatelaastariIwasOsmiaRainKissTuomelan maatilatuoteOmenasieppariVäylä ryTorpan tyttöGenuinsOceanidesVentti DesignRecycled by WillePuttipajaAfroartKukkatarhuritHome FashionVuohelma