Petite Et Cherie

Liv Interior

Yhteystiedot

Aina kun mahdollista, käytämme uusiomateriaalia antaen sille uuden elämän. Käytämme muun muassa muovipulloista kehrättyä lankaa, kierrätettyä puuvillaa ja kierrätettyä pellavaa. Tällä tavoin materiaalin elinkaari pitenee ja materiaali pysyy kierrossa.

Tuotteemme tehdään käsin tukien käsityötaitoa, joka on pikkuhiljaa katoamassa massatuotannon nopeuden alle. Tukemalla pienten pajojen työskentelyä, takaamme käden taidon siirtymisen tulevillekin sukupolville. Vierailemme säännöllisesti työpajoissa varmistaaksemme turvalliset työolot ja kaikki mattomme ovat saaneet GoodWeave -sertifikaatin (www.goodweave.org).

Mattojemme kierrätyspuuvilla tehdään joko kierrätetyistä vaatteista mekaanisesti kehräten uudeksi langaksi (mm HERRINGBONE ja MOON matot) tai tekstiiliteollisuuden ylijäämäpuuvillasta (mm HILLS ja DIAMONDS matot sekä tyynyt)

Ulkokäyttöön sopivien mattojen materiaali on polyetyleenitereftalaatti eli PET , jota saamme kierrätetyistä muovipulloista. 140x200cm kokoiseen mattoon on jopa 750 PET-pulloa! Pullot pestään ja paloitellaan ennen sulattamista. Sulatetusta massasta kehrätään hienoa lankaan, josta kutojamme valmistavat upeita mattoja.

Liv InteriorLe SpiceHanded ByElsan EkopajaUpcycle with JingVaatelaastariIwasOsmiaRainKissTuomelan maatilatuoteOmenasieppariVäylä ryTorpan tyttöGenuinsOceanidesVentti DesignRecycled by WillePuttipajaAfroartKukkatarhuritHome FashionVuohelma