Petite Et Cherie

Vaatelaastari

Pauliina Paijola - Värien voima 3.5-1.6.2024

Paranna vaatteesi ja varusteesi tyylikkäästi! Paikkaa, peitä ja tuunaa - Vaatelaastari® kiinnittyy helposti hankaamalla, missä ja milloin tahansa.

Vaatelaastari® on suomalaisten äitien innovoima tarrapaikka, joka poistaa korjausompelun tarpeen, tai siirtää sitä. Vaatelaastarit® suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Vaatelaastarit® sopivat esimerkiksi toppahousujen, verkkareiden, kenkien, tuolien ja reppujen paikkaamiseen. Tuote soveltuu sekä joustaviin että joustamattomiin tekstiileihin ja myös monille sisävaatteille!

Vaatelaastarit® neulotaan joustavaksi Suomessa. Tekstiili on 100 % joustavaa kierrätyspolyesteriä, jonka raaka-aine on muovipullojätettä. Mustat Vaatelaastarit® ovat läpivärjättyjä. Neulos ei sisällä elastaania. Vaatelaastarin® liima täyttää EU:ssa tekstiilituotteille asetetut vaatimukset eikä se sisällä liuottimia tai eläinperäisiä ainesosia. Pussin raaka-aineena on uusiutuva sokeriruoko. Vaatelaastari® on ns. hiilikädenjälkituote, eli se jatkaa korjattavan kohteen elinikää ja pienentää sen hiilijalanjälkeä.

Liv InteriorLe SpiceHanded ByElsan EkopajaUpcycle with JingVaatelaastariIwasOsmiaRainKissTuomelan maatilatuoteOmenasieppariVäylä ryTorpan tyttöGenuinsOceanidesVentti DesignRecycled by WillePuttipajaAfroartKukkatarhuritHome FashionVuohelma